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Sunday, November 25, 2007

lasagna

I make lasagna approximately once a year. Because I only make (and thus usually only consume) it once a year, I don't bother worrying about using low-fat products. Lasagna is meant as a vehicle for cheese and marinara. I add the veggies for taste and color. The once-a-year goodness usually falls on or near my birthday, but we all know how that worked out this year. Instead, still craving my fall lasagna fix, I made it for my co-workers last Monday night at our monthly dinner. It's easy enough, though certainly not the cheapest or least-time consuming dish to make and I, for one, find the results both impressive and tasty.

Click the photos for advice and directions at Flickr.
Step 1: The Veggies

Step 2: Prepping the Spinach

Step 3: Prep the ricotta.

Step 4: The layering.

Spinach layer.

Second veggie layer.

Top layer.

mmmm.

2 Comments:

  • At Monday, November 26, 2007 4:41:00 AM, Anonymous Anonymous said…

    Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

     
  • At Monday, November 26, 2007 6:35:00 AM, Anonymous Anonymous said…

    YUM. That looks so delicious. You are my cooking hero, y'know.

     

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